Istorijat, strategija i vizija firme

    Direktor Božidar JelesijevićPreduzeće Grafopak D.O.O. (sa sedištem u Aranđelovcu registrovano je od 1990. godine) svoj proizvodni program zasniva na potrebama savremenog kupca idući u susret njegovim željama i potrebama u dugoročnoj razvojnoj strategiji svakog kupca poštujući pritom kako velike, tako i male poslovne partnere. Takva poslovna orijentacija je upravo i omogućila da GRAFOPAK već dve decenije uspešno posluje i razvija se uprkos izuzetno teškim uslovima u kojima radi srpska privreda i velikoj konkurenciji na tržištu ponude grafičkih proizvoda.
Nudimo širok spektar usluga, počevši od štampanja svih vrsta blokovske robe, kalendara, časopisa i brošura, knjiga, zatim prospekata i kataloga za prezentaciju Vaših firmi na najfinijim papirima, plastificirane ili lakirane, i još mnogo toga, na svim materijalima sa ili bez numeracije, plastificirane ili lakirane. Grafopak - Zgrada firme
   Takođe, među prvima, smo uveli proizvodnju EKO kesa različitih oblika i dimenzija. Prednost ovakvih kesa je osim eko zaštite i visoko kvalitetna štampa, jer se one izrađuju tabačno, što daje mogućnost da kupci donesu unapred oštampane kese koje ćemo mi napraviti. Brza i kvalitetna usluga su sinonim našeg preduzeća, i zato Vas pozivamo na poslovnu saradnju uz obostrano zadovoljstvo.

Grafopak - Zgrada firme
   GRAFOPAK održava korektan poslovni odnos i sa svojim dobavljačima tako da je u mogućnosti da uvek nabavi potreban repromaterijal, rezervne delove i opremu, da prati savremeni razvoj tehnologije i da permanentno bude u trendu svih pozitivnih kretanja u grafičkoj industriji.