Proizvodi - Katalozi, flajeri, brošure i etikete

    Savremeno poslovanje zahteva stalno reklamiranje svojih proizvoda putem prospekata, kataloga, letaka i plakata. GRAFOPAK poštujući potrebe kupaca izrađuje napred navedene proizvode, štampane u više boja i u koloru na najfinijim papirima i kartonima, lakirane ili plastificirane sa modernim dizajnom, a kupcima nudi, i kompletnu uslugu počev od idejnog rešenja, izrade fotografija, štampe, poveza i dostave po zahtevu kupca.
Takođe štampamo moderno dizajnirane vizit karte, pozivnice, diplome, i sav ostali reklamni materijal poput agendi, poslovnih rokovnika i slično. Posebno ističemo program izrade novogodišnjih kalendara u koloru sa povezom lajmovanjem ili spiralnim povezom i uštampavanjem posebnih reklamnih poruka.

Etikete

    Savremeni marketing zahteva moderna rešenja etiketa i nalepnica kako bi svojim izgledom privukli pažnju kupca. Prateći svetski trend u ovoj oblasti GRAFOPAK je prilagodio svoju tehniku i tehnološki proces za izradu svih vrsta etiketa i nalepnica, za potrebe hemijske i prehrambene industrije, ali za sve druge vrste industrijskih proizvoda.
    Etikete izrađujemo klasičnog ili nepravilnog oblika prilagođenog ambalaži, izradom specijalnih štancni prema merama uzetim sa ambalaže na koju se lepe, na etiketnim i samolepljivim papirima uz mogućnost zaštite putem lakiranja ili plastificiranja čime se dobija visoki sjaj etikete, ali i zaštita od spoljnog faktora na izgled etikete.