Kompjuterska priprema i dizajn

    Osnov za savremenu i kvalitetnu grafičku pripremu je posedovanje moderne opreme koja omogućava brzu i visoko kvalitetnu izradu idejnog rešenja, slaganje kompjuterskog sloga, izradu fotografija digitalnom kamerom uz prikaz ponuđenog rešenja na monitoru. GRAFOPAK sve to ostvaruje u sopstvenom moderno opremljenom dizajn studiju kvalitetnim slogom i kompletnom pripremom za štampu. Pored osnovnih računarskih konfiguracija najnovije generacije, posedujemo najsavremenije dodatne uređaje, počevši od digitalne kamere, laptopa, zatim foto aparata visoke rezolucije, štampača, skenera na kojem se mogu skenirati i preneti na papir slike koje se nalaze u negativu, kao i slike sa slajdova. Iza svih ovih uređaja stoje imena najeminentnijih svetskih firmi.
GRAFOPAK se oslanja na modernu tehnologiju i savremenu opremu koja omogućuje da brzo, kvalitetno i sa povoljnim cenama zadovoljimo potrebe naših kupaca i da na tržištu grafičkih proizvoda uspešno odolimo sve većoj konkurenciji, očuvamo postojeći renome i da korektno svojom poslovnošću, kvalitetom i cenama, osvajamo nove kupce.

CTP (computer to plate) oprema

    Prateći zahteve i potrebe kupaca, budno se prati razvoj tehnologije i ulaže u razvoj, kako proširenjem poslovnog prostora, tako i ulaganjem u modernu opremu, jer su nam interes i potrebe kupaca uvek na prvom mestu. Zato smo za kompletiranje naše ponude, i potrebe kupaca nabavili osvetljivač za ploče koji obrađenu pripremu šalje i osvetljava direktno na ploče (computer to plate - CTP). Takođe nudimo i uslužno osvetljavanje svih veličina ploča do formata B-1. U našem studiju se nalazi i Kodakova razvijačica, u kojoj koristimo isključivo originalne hemijske razvijače.